Η εταιρία μας

To Bikers House δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1995 με έδρα στην Αθήνα και εξειδικεύεται στο customizing μοτοσυκλετών Harley Davidson.

επαναπροσδιορίζοντας καθημερινά, τις έννοιες της σταθερότητας, της αξιοπιστίας, της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης και της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης, στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, έχει  στόχο την ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες που διαθέτουν υπηρεσίες customizing καί service μοτοσυκλετών Harley Davidson, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, φαντασία και συνεχή βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες, η εταιρεία ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών της και αποτελεί σημείο αναφοράς, ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου.

Μεταξύ άλλων, το Bikers House διαθέτει:

  • Κάθετη μονάδα Bike Building - Bike Customizing
  • Κάθετη Μονάδα Service
  • Υπηρεσίες Φανοποιίας
  • Πλήρης Κατάλογος ανταλλακτικών
  • Εξοπλισμός - Αξεσουάρ αναβάτη
  • Bikers Clothes


To Bikers House, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς δημιούργησε και ένα νέο  δικτυακό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε με ένα κλικ www.bikershouse.gr.

Πλήθος προϊόντων όπως, κράνη, μπουφάν, εξοπλισμός αναβάτη, αξεσουάρ μηχανών, customizing products και δεκάδες άλλες κατηγορίες προιόντων, τα οποία σε συνάρτηση με τις μοναδικές μας τιμές, θα αφήσουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Σας περιμένουμε στο bikers House,  Λιοσίων 313 10445 Αθήνα, ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.bikershouse.gr.

H ομάδα μας, θα σας βοηθήσει,  να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας!

To Bikers House επαναπροσδιορίζει καθημερινά τις έννοιες της σταθερότητας, της αξιοπιστίας, της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης και της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης, στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, με στόχο την ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες που διαθέτουν υπηρεσίες customizing καί service μοτοσυκλετών Harley Davidson, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Bikers House team

Ride Safe, Ride Free